Translate

måndag 6 februari 2012


" Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm
   Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar, jag har känslor utan uppehåll"

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Jag tittar in här ibland och jag vill bara säga att allt du skriver kunde vara skrivit av mig (jag har skrivit det innan till dig) Jag har alltid varit extremt emot att inte tabletter, jag har inte känt att jag vågat. Men när jag mådde så väldigt dåligt så beslutade jag att ta Sertralin, nu vet jag ju inte om du redan tar någon medicin men visst det var otroligt obehagligt i början men nu är det så så mycket bättre! Ångesten är ofta borta! Jag har mycket kvar att arbeta med därför behöver man något som förstärker en i den processen. Man ska inte behöva ha hemsk ångest, ta all hjälp du kan få. Jag vet hur du mår, du är inte ensam, KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen Nathalie. Trevligt att du fortsätter att titta in :) Jag tar cipralex nu och den hjälper definitivt. Ångesttopparna blir inte lika starka och framför allt så känner jag mig inte lika deprimerad. Men det är tufft ibland och en medicin kan tyvärr inte göra allt jobb som du antagligen vet lika väl som jag. Men att jag tar en medicin är antagligen nödvändigt för att jag ens ska orka ta till mig den andra hjälpen jag får.

      Men det går framåt och det verkar göra det för dig med. Jag har dagar helt utan ångest nu och det är ett tag sedan sist så det är underbart. Tack för dina fina ord och fortsätt på din väg som verkar funka.
      Många kramar!

      Radera